ny blogg!!

nu jag min söta malin skaffa ny blogg t mig :D
så finns på ; http://ankaanjohansson.devote.se/

Förlovad? :-)

Tja! Har inte bloggat på länge igen, suger på det! Vill bara berätta att min underbara pojkvän har friat till mig, så förlovar mig vid jul! Har verkligen aldrig vart lyckligare! Helgen va helt kanon, älsklingen kom hit i fredags, blev massa mys sen vidare ut och supa, först gick vi grymt långt i regn och hagel, med rickard, marre, annelie och anton, hämtade en back och en liter sprit. Drog vidare t ok och köpte blanddricka, sen drog vi vidare till denny. Börja dricka där, lyssna på musik och bara ta den lugnt, efter ett tag där drog jag och älskling vidare till ida, va där med massa underbart folk. Mitt hjärta fria till mig <3 sen blev det möta syrran och annelie. Dra hem och en massa, sen äntligen somna vid 6-7! Dagen efter blev det handla cigg sen massa godis, va med älskling sen dra vidare hem till han. Kolla film. Spela lite, va med hans bror. Och sen kolla ringar sen sova. Idag har vi bara myst. Sen mötte jag upp matte sen vidare hem. Nu väntar jag på käk, sen blir det kladdkaka och bullar. Soc imorn så blir sova tidig. Puss!

Gästbloggar! ♥


Bilden är på min fina Ankaan och hennes kille. Så fina tsm!
Jag är jätte glad för din skull och det hoppas jag du vet. 

Ankaan är verkligen den bruden som alltid får mig på bättre humör, som alltid finns där när jag inte mår helt toppen och behöver prata av mig eller bara läsa hennes goa och fina sms! Hon är verkligen jag an lota på upp till 110 %.  Massa fina kramar till henne, från hennes Malin ardstrom ♥ ( http://malinardstrom.blogspot.com/ )


Alexander Skog <3 Ankaan Johansson

1 månad med mitt hjärta idag! Har aldrig vart lyckligare än sen jag träffa dig! Du är luften jag andas! Du betyder så otroligt mycke för mig, du är verkligen det dom kallar kärlek! Jag älskar dig alexander! 950323 <3 940625

Woop woop härligt!!

Tjotjo! Äntligen är alla möbler och allt hämtat från stockholm, känns helt underbart! Känns för jävla gött att ha allt fixat nu :) hehe! Den senaste veckan har jag spenderat med älskling hemma hos mig , har vart otroligt underbart <3 alltid lika mysigt att vara med dig hjärtat! Vi har typ inte gjort så mycket, vi va barnvakt två dagar, mysigt <3 sen har vi bara kolla film och tagit det lugnt, bara vart med varandra :) idag åkte han till sin pappa "/ blev sjukt tomt, men som tur är kommer han tillbaka imorn :) mys! Imorn, eller aa idag blire inflyttnings fest. Hehe dyng goigt ;-) snart blir det krypa ner i sängen, nyss tagit en lång dusch och lite nudlar efter det (a) så blir underbart att krypa ner i sängen och kolla en film och sen sova, saknar min älskling jätte mycket, pusshej :)

RSS 2.0